Skład batoników AkuBar
Skład AkuBar Nutritrion
Smak exotic w jogurtowej polewie
- Syrop skrobiowy, syrop glukozowo-fruktozowy
- otręby owsiane
- cukier
- olej roślinny palmowy
- mleko w proszku
- słodka serwatka w proszku
- emulgator sojowy lecytyna
- aromat waniliowy
- barwnik E 100 i E 160c
- płatki ryżowo-ziemniaczane (ryż
- grysik ziemniaczany
- cukier
- substancja włóknista
- burak)
- mąka ryżowa
- izomaltutoza (która jest Ľródłem fruktozy i glukozy)
- wiórki sojowe
- kandyzowany ananas (ananas
- cukier
- kwasek cytrynowy
- dwutlenek siarki)
- kandyzowana papaja (cukier
- papaja
- kwasek cytrynowy
- dwutlenek siarki)
- olej palmowy
- mleko w proszku
- emulgator lecytyna rzepakowa
- amylaza
- proteaza
- laktaza
- lipaza i celulaza
- regulator kwasowości kwas cytrynowy
- naturalny aromat cytrynowy
- naturalny i identyczny z naturalnym aromat pomarańczowy
- prebiotyczno-probiotyczny kompleks LactoWise (Bacillus coagulans
- Galactomannans)
- E-306
- E-304
- E-300
- glukonat cynkowy
- konserwant kwas sorbinowy
- kwas askorbinowy (witamina C)
- dl-?-tokoferol acetat (witamina E).
Krem o smaku waniliowym:
Digezyme:
Antyoksydanty:
Skład AkuBar Energy
- Syrop skrobiowy
- syrop glukozowo-fruktozowy
- otręby owsiane
- cukier
- olej roślinny palmowy
- mleko w proszku
- słodka serwatka w proszku
- emulgator sojowy lecytyna
- aromat waniliowy
- barwnik E 100 i E 160c)
- płatki ryżowo-ziemniaczane (ryż
- grysik ziemniaczany
- cukier
- substancja włóknista
- burak)
- mąka ryżowa
- izomaltutoza (która jest Ľródłem fruktozy i glukozy)
- wiórki sojowe
- kandyzowany ananas (ananas i cukier)
- kwasek cytrynowy
- kandyzowana papaja (cukier
- papaja
- kwasek cytrynowy
- dwutlenek siarki)
- olej palmowy
- mleko w proszku
- emulgator lecytyna rzepakowa
- amylaza
- proteaza
- laktaza lipaza i celulaza)
- regulator kwasowości kwas cytrynowy
- naturalny aromat cytrynowy
- naturalny i identyczny z naturalnym aromat pomarańczowy
- prebiotyczno-probiotyczny kompleks LactoWise (Bacillus coagulans
- Galactomannans)
- E-306
- E-304
- E-300
- glukonat cynkowy
- konserwant kwas sorbinowy
- kwas askorbinowy (witamina C)
- dl-?-tokoferol acetat (witamina E)
Krem o smaku waniliowym:
Digezyme:
Antyoksydanty: